Decor Line by Loggia – www.decor-line.ro se angajează să mențină acest site actualizat și cu informații corecte. Dacă, totuși, întâmpini ceva incorect sau depășit, am aprecia dacă ne-ai putea informa. Te rugăm să indici unde anume pe site ai citit informațiile. Vom analiza acest lucru cât mai curând posibil. Te rugăm să trimiți răspunsul tău prin e-mail la: or.enil-roced@tcatnoc.

Nu suntem răspunzători pentru pierderile rezultate din inexactități sau din informații ncomplete și nici pentru pierderile rezultate din probleme cauzate sau inerente diseminării informațiilor prin internet, cum ar fi perturbările sau întreruperile. Când folosim formulare web, ne străduim să limităm numărul de câmpuri obligatorii la minimum. Pentru orice pierdere suferită ca urmare a utilizării datelor, sfaturilor sau ideilor furnizate de sau în numele Decor Line by Loggia – www.decor-line.ro prin intermediul acestui site, Decor Line by Loggia – www.decor-line.ro nu își asumă nicio răspundere.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care Decor Line by Loggia – www.decor-line.ro a obținut o licență de utilizator.

Copierea, diseminarea și orice altă utilizare a acestor materiale nu este permisă fără permisiunea scrisă a Decor Line by Loggia – www.decor-line.ro, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legilor aplicabile (cum ar fi dreptul de a cita), cu excepția cazului în care conținutul specific impune altfel.

Dacă ai întrebări sau probleme cu accesibilitatea site-ului, te rugăm să nu eziți să ne contactezi.

0

Căutare

Produsul a fost adăugat în coșul dvs